AznizamAzmi

Jurufoto Kampung

Month: October, 2009

Makan-makan Mc Donald’s

Salam

Hari sabtu 24 oktober 2009, ada pentandingan bola tampar KSK DUN Guai kat tempat aku. Aku Cg Aznizam, Cg Azran, Cg Azri & Cg Azhar join dengan team budak sekolah aku. kami hantar 2 team, saja seronok2 memenuhi masa cuti hujung minggu. Main punya main tgh2 matahari terpacak, team kami dapat tempat ketiga dan team satu lagi dapat tempat kelima. Alhamdulillah nak di jadikan cerita hadiah disediakan sampai no 5. Jadi campur 2 team tersebutdapat la hadiah duit sebanyak RM300. Apa lagi malam tu lepas saja solat maghrib kumpul budak2 terus pi makan kat Mc Donald Mentakab.

mcd
mcd
mcd
mcd
mcd
mcd
mcd
mcd
mcd
mcd

Wasalam.

Aznizam Azmi | senseizam
+60134571623
MyEmail : bitzam@gmail.com
MyFlickr : http://www.flickr.com/photos/senseizam
YM : senseizam

Advertisements

Berapa hari lagi nak exam SPM?

spm
Salam,
Pejam celik dah nak dekat hujung tahun 2009. Minggu nie budak2 PMR tengah bertungkus lumus jawab periksa. Ada yang baru nak baca buku, ada yang baru nak minta cikgu doakan, sebelum pada itu tak nak pulak. Untuk anak murid cikgu doakan, cikgu pakat2 buat solat hajat.

Situasi semasa jawab exam.
Pelajar: “Sulah siap lao shi (cikgu)
Cikgu :”Haiya balu buat sulah siap ka”
Pelajar : “Champion ma. sulah boleh keluar dewan ka?”.

Hai anak2 murid macam itu lah gayanya. Baru jawab 30 minit dah siap. Masuk saja bulan 11 nanti budak2 SPM pulak exam.Berapa hari lagi nak exam SPM? SPM mula 18 November 2009, aok kira sendirilah. Apa pun jawab exam baik2 cikgu dah tolong yang sebaik mungkin.

spm

p/s: Untuk budak2 ICT cikgu doakan semoga berjaya SPM tahun ni. Kita layan dulu video nie, jangan jadi macam hang tuah ni sudah.

Wasalam.

Aznizam Azmi | senseizam
+60134571623
MyEmail : bitzam@gmail.com
MyFlickr : http://www.flickr.com/photos/senseizam
YM : senseizam