AznizamAzmi

Jurufoto Kampung

Month: May, 2010

Seachamp 2010 | Putrajaya

Salam,
Alhamdulillah tugasan last week selesai. Bukannya apa sgt pun tolong-tolong kawan-kawan Malaysian Canoe Association (MASCA) untuk merakamkan aktiviti persatuan mereka iaitu Karnival Sukan Air Sempena Hari Belia 2010 bertempat di Presint 6, Putrajaya. 4 hari yang panas dan meletihkan bermula awal pagi dan pulang lewat malam ke tempat menginap di UPM tapi best dan satu pengalaman yang berharga. Macam-macam aktiviti ada sempena Hari Belia 2010, dari pameran badan2 kerajaan, NGO, jualan barang2, autoshow, pameran telefon, jom heboh, pendek kata macam-macam ada. Tapi sempat jugak aku curi2 sikit waktu rehat untuk ke tempat pameran Hari Belia 2010.

p
p
p
p
p
p
p
p
p
p
p
p
p
p
p
p
p
p
p

p/s: Terima kasih En. Modjo bagi peluang merakamkan aktiviti MASCA & tak lupa untuk kawan2 technical yg bertugas pada karnival tersebut..

Wasalam

Aznizam Azmi | senseizam
+60134571623
MyEmail : bitzam@gmail.com
MyFlickr : http://www.flickr.com/photos/senseizam
YM : senseizam

Nurul Ain & Faizul | Felda Bukit Kepayang, Bera, Pahang.

Salam,
Syukur Alhamdulillah kali nak update pulak untuk pasangan Ain & Faizul. Majlis perkahwinan & persandingan mereka berlangsung di Felda Bukit Kepayang, Bera, Pahang. Majlis dimulakan awal kerana akad nikahnya pada hari yang sama. Ini juga kali pertama aku sampai ke Felda Bukit Kepayang. Alhamdulillah majlis berjalan dgn lancar dgn sekali lafaz shj mereka di ijabkabulkan. Apapun layan dulu gambaq yg tak seberapa dari aku, masih terkial2 mencari identiti, belajar dan terus belajar…

b
b
b
b
b
b
b
b
b
b

p/s: Terima kasih juga untuk Suria D’sanding, memberi kepercayaan merakam majlis perkahwinan ini..

Wasalam

Aznizam Azmi | senseizam
+60134571623
MyEmail : bitzam@gmail.com
MyFlickr : http://www.flickr.com/photos/senseizam
YM : senseizam

Engagement | Kerul Shukor & Lisa

salam
Hari ni update Majlis Pertunangan rodong koi Kerul Shukor dengan pasangannya Lisa yang berlangsung di Mentakab. Alhamdulillah majlis berlangsung dengan lancar. Sebenarnya dah lama kerul bagitau aku suruh ambik gambar tunang kat mentakab, aku pun buat tak kisah, ok la 1 Mei. Sekali dah lama baru dia “slow talk” dgn aku rupa-rupanya dia yang nak bertunang.
Segalanya berjalan lancar , tapi buat aku tidur tak lena, “confident level” aku masih rendah. Aku terlalu risau takut tak dapat deliver gambar yang diharapkan. Tambah2 ambik gambar seorang photographer. Inilah yg sering aku fikirkan. Aku pun tak pasti sama ada “Point of Interest” dan “Point of View” aku menjadi atau tak. Layan lah gambar dari aku dulu……

kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl

Aku doakan semoga ikatan pertunangan yang dibina ini kekal hingga ke jinjang pelamin,amin. Terima kasih utk keluarga lisa, sampai ja kat rumah lisa terus kena makan. Utk Abg Azman nanti buat lagi popia coklat tu tak puas makan..hehehehe Utk lisa terima kasih banyak2 atas kerjasama anda dan kwn2. Nanti aok jadi model seumur hidup Kerul.hehehe

p/s: macammana Kerul rasanya bila aok menjadi tumpuan kamera? harharhar…:p

Wasalam

Aznizam Azmi | senseizam
+60134571623
MyEmail : bitzam@gmail.com
MyFlickr : http://www.flickr.com/photos/senseizam
YM : senseizam

Sekitar Hari Sukan SMK Mengkarak 2010

Salam,
Dah lama rasanya tak publish gambaq aktiviti sekolah. Kali ni nak publish himpunan aktiviti sekitar sukan sekolah yg berlangsung dalam bulan januari hingga april. Tahun nie rumah bayan pula mengambil alih sebagai johan keseluruhan olahraga sekolah. Malas cerita banyak layan la dulu terutama buat ex-student SMKM.

s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s
s

Wasalam

Aznizam Azmi | senseizam
+60134571623
MyEmail : bitzam@gmail.com
MyFlickr : http://www.flickr.com/photos/senseizam
YM : senseizam