AznizamAzmi

Jurufoto Kampung

Month: April, 2009

Konsert DiRaja Simfoni Kasih | 25 April 2009

Salam,

Selesai tugasan aku, selama 3 hari bertugas semasa Konsert DiRaja Simfoni Kasih 2009 sempena Hari Keputeraan Sultan Pahang di Auditorium Darul Makmur RTM, Kuantan, Pahang. Nak tau apa tugasan aku?

aku bukanlah pemuzik, bukan penyanyi, bukan konduktor muzik mcm Ramli MS, bukan jurugambar, bukan penari mahupun penyanyi latar. Aku hanyalah seorang krew untuk konsert tersebut ataupun dlm bhs yg lebih sedap sikit adalah Team Produksi. Hehehe.

KDSK

Tugas aku uruskan flow keluar masuk penyanyi & penari. Nampak mudah tapi mencabar jugak, bukan calang2 tetamu kat depan tu yg tengok Sultan Pahang & orang kenamaan negeri Pahang.

Konsert ini adalah anjuran Jabatan Pelajaran Negeri Pahang, jadi yang terlibat seluruhnya dalam konsert ini dari penyanyi, pemuzik orkestra hinggalah team produksi adalah cikgu-cikgu dan pelajar sekolah. Malas lah nak cerita byk2 layan la gambaq yang sempat aku amik masa rehearsal & konsert berbekalkan nikon d60 & kit lens 18-55. Waktu konsert ada la skit aku sempat shoot itu pun waktu dah selesai konsert.

kdskkdskkdskkdskkdskkdskkdskkdskkdskkdsk

p/s: Salam perkenalan & Thank’s a lot untuk kwn2 baru aku geng2 cikgu muzik. Tak lupa untuk budak2 sekolah yg menyanyi & menari malam konsert tu, terima kasih atas kerjasama anda.

Wasalam.

Aznizam Azmi | senseizam
+60134571623
MyEmail : bitzam@gmail.com
MyFlickr : http://www.flickr.com/photos/senseizam
YM : senseizam

Nasrul&Maria | Temerloh, Pahang.

nasrulnasrulnasrulnasrulnasrulnasrulnasrulnasrul

Salam,

Alhamdulillah, Thank’s a lot to KerulShukor sebab bagi peluang utk aku tag along dgn dia. Aku sampai ke rumah pengantin agak lewat sebab kena jaga Aleesya. Kesian pulak kat isteri nak pi kelas menjahit kat Kompleks Rakan Muda Bera, terpaksalah berkorban.

Tahniah kepada pasangan pengantin Nasrul(Pahang) & Maria(Kedah) (Pahang vs Kedah sama juga mcm aku juga. hahaha). Majlis Bertandang berlangsung diĀ  Temerloh pada 29 Mac 2009. Apa pun best kenduri meriah sekali. Untuk pasangan pengantin semoga kekal hingga akhir hayat.

Wasalam.

Aznizam Azmi | senseizam
+60134571623
MyEmail : bitzam@gmail.com
MyFlickr : http://www.flickr.com/photos/senseizam
YM : senseizam