AznizamAzmi

Jurufoto Kampung

Month: October, 2010

Shahida & Azmien | Kerayong, Pahang.

Salam
Alhamdulillah syukur kepada tuhan segalanya berjalan dgn lancar untuk majlis resepsi shahida & azmien yg berlangsung di kerayong pada 10.10.10. Majlis perkhawinan yang berlangsung dalam suasana yg cukup meriah kerana ini merupakan kenduri perkahwinan pertama bagi keluarga ini. Kebetulan rumah pengantin ini tidak sampai 1 km dari rumah aku jadi tak perlulah keluar awal. Pasangan ini mengenakan pakaian putih & pink pada sesi akad nikah dan merah untuk majlis persandingan. Sebenarnya aku takut jgk bila pengantin pakai baju warna nie, bagi aku mcm susah skit, tapi berhati-hati jgk aku pada hari tersebut. Sedikit gambar2 pada majlis resepsi tersebut untuk tatapan semua yg tak seberapa dari aku. Aku perlu terus belajar dan belajar.

ZAM001
ZAM001 (1)
ZAM001 (2)
ZAM001 (4)
ZAM001 (3)
ZAM001 (5)
ZAM001 (7)
ZAM001 (8)
ZAM001 (6)
ZAM001 (9)
ZAM001 (10)
ZAM001 (11)
ZAM001 (12)
ZAM001 (13)
ZAM001 (14)
Untitled-2
ZAM001 (15)
ZAM001 (16)
ZAM001 (17)
ZAM001 (18)

Majlis pada hari tersebut juga dihiburkan oleh “The Sulaiman Brothers” yg tak asing lagi kat Bera nie. Terima kasih byk2 kepada shahida & azmien yg sudi bekerjasama, Selamat Pengantin Baru semoga kekal hingga akhir hayat.

Wasalam.

Aznizam Azmi | senseizam
+60134571623
MyEmail : bitzam@gmail.com
MyFlickr : http://www.flickr.com/photos/senseizam
YM : senseizam

Iza & Asrol | Felda Chemomoi, Bentong, Pahang

Salam,
Alhamdulillah, belum terlambat lagi rasanya selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir & batin. Hari ini aku nak update blog nie. Dah lama rasanya tak ambik gambaq wedding. Asyik melayan tgk gambaq orang lain, jealous tgk gambaq depa yg menarik. Entry kali utk pasangan Iza & Asrol, yang berlangsung pada hujung minggu lepas di Felda Chemomoi, Bentong, Pahang. Hampir 3 hari aku bekerjasama dgn pasangan termasuklah sesi outdoor. Apapun saya budak masih belajaq kalau salah tolong perbetulkan. Layan dulu gambaq dari aku. Kali ni banyak skit upload gambaq, lepas gerammmm dah lama tak update blog…

IZA&ASROL
IZA&ASROL (1)
IZA&ASROL (2)
IZA&ASROL (3)
IZA&ASROL (4)
IZA&ASROL (5)
IZA&ASROL (6)
IZA&ASROL (7)
IZA&ASROL (8)
IZA&ASROL (9)
IZA&ASROL (10)
IZA&ASROL (14)
IZA&ASROL (12)
IZA&ASROL (15)
IZA&ASROL (17)
IZA&ASROL (11)
IZA&ASROL (19)
IZA&ASROL (18)
IZA&ASROL (16)
IZA&ASROL (13)

Akhir sekali terima kasih utk Iza & Asrol serta keluarga mereka kerana sudi bekerjasama untuk mengabadikan kenangan manis pasangan bahagia ini.

Wasalam.

Aznizam Azmi | senseizam
+60134571623
MyEmail : bitzam@gmail.com
MyFlickr : http://www.flickr.com/photos/senseizam
YM : senseizam