AznizamAzmi

Jurufoto Kampung

Month: June, 2010

Fyzal & kyra, Kg Bohor Baru, Bera

Salam

Alhamdulillah selesai cuti sekolah yang panjang. Cuti sekolah pasti ramai photographer yg sibuk . Mak andam & Pak andam juga tidak ketinggalan sibuk bersama krew2 nya. Entry kali ini adalah pasangan Fyzal & kyra di Kg Bohor Baru. Sebuah kampung di daerah bera yang berhampiran dgn Chenor. Melalui jalan tepi sungai pahang yang indah pada siang harinya dan menyeramkan pada malam harinya. Jangan di biarkan diri anda selubungi mesteri.. seram jgk aku memandu kereta seorg diri lewat malam.Apapun syukur selesai tugas mengambil gambar & byk lagi proses yg perlu diselesai kan..

a
a
a
a
a
a
a
a
a

Terima kasih kepada pasangan pengantin Fyzal & Kyra atas layanan keluarga anda..

Wasalam

Aznizam Azmi | senseizam
+60134571623
MyEmail : bitzam@gmail.com
MyFlickr : http://www.flickr.com/photos/senseizam
YM : senseizam

Advertisements

Unethical behaviour

Salam
Cuti sekolah 2 minggu nie mcm2 keja nak buat, balik kampung, jln sana sini, ambik gambaq kawin dan mcm2 lagi. Entry kali ini ada bersangkut paut dengan sukatan pelajaran subjek ICT form 4 iaitu “Ethics and Law”.

Computer ethics is a system of moral standards or values used as are guideline for computer user. Unethical refer to any code of conduct that are not conforming approved standards of social or profesional behaviour. Examples of unethical behaviour are using information without authorization.

Ini lah yang nak di perkatakan. Baru-baru ini sebelum sambutan hari guru ada satu syarikat dari Petaling Jaya datang membawa poster dinding berkenaan dgn ikrar guru untuk dijual di sekolah2. Pada waktu tu aku berada di putrajaya dan aku dimaklumkan oleh seorang rakan guru tentang gambar sambutan hari guru yg pernah aku ambik di sekolah pada tahun lepas telah dimuatkan dalam poster tersebut tanpa kebenaran.

hg
hg
hg

hr

Untuk P&P nanti sesuailah contoh ini aku bagi dekat anak murid aku untuk topik ini. Salah satu contoh perbuatan yang tidak beretika.

Wasalam

Aznizam Azmi | senseizam
+60134571623
MyEmail : bitzam@gmail.com
MyFlickr : http://www.flickr.com/photos/senseizam
YM : senseizam