Engagement | Kerul Shukor & Lisa

by senseizam

salam
Hari ni update Majlis Pertunangan rodong koi Kerul Shukor dengan pasangannya Lisa yang berlangsung di Mentakab. Alhamdulillah majlis berlangsung dengan lancar. Sebenarnya dah lama kerul bagitau aku suruh ambik gambar tunang kat mentakab, aku pun buat tak kisah, ok la 1 Mei. Sekali dah lama baru dia “slow talk” dgn aku rupa-rupanya dia yang nak bertunang.
Segalanya berjalan lancar , tapi buat aku tidur tak lena, “confident level” aku masih rendah. Aku terlalu risau takut tak dapat deliver gambar yang diharapkan. Tambah2 ambik gambar seorang photographer. Inilah yg sering aku fikirkan. Aku pun tak pasti sama ada “Point of Interest” dan “Point of View” aku menjadi atau tak. Layan lah gambar dari aku dulu……

kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl
kl

Aku doakan semoga ikatan pertunangan yang dibina ini kekal hingga ke jinjang pelamin,amin. Terima kasih utk keluarga lisa, sampai ja kat rumah lisa terus kena makan. Utk Abg Azman nanti buat lagi popia coklat tu tak puas makan..hehehehe Utk lisa terima kasih banyak2 atas kerjasama anda dan kwn2. Nanti aok jadi model seumur hidup Kerul.hehehe

p/s: macammana Kerul rasanya bila aok menjadi tumpuan kamera? harharhar…:p

Wasalam

Aznizam Azmi | senseizam
+60134571623
MyEmail : bitzam@gmail.com
MyFlickr : http://www.flickr.com/photos/senseizam
YM : senseizam

Advertisements