Mazuani & Anuar | Bandar Bera, Pahang.

by senseizam

Salam,
Hampir 2 bulan aku tak update blog nie. Nak kata keja byk, boleh dikatakan byk jugak la keja kat sekolah awal tahun hari tu, sekarang dah masuk bulan keempat. Sebenarnya ada byk jugak gambaq yang nak di update, gambaq sukan sekolah dan mcm2 lagi. Alhamdullilah kali nie nak update gambaq majlis perkahwinan Anuar & Mazuani yang berlangsung pada 20 Mac 2010 yang lepas.

Anuar nie berasal dari Kedah, orang kampung aku, Mazuani pulak orang Bera, Pahang. Pasangan nie kerja kat Lumut, Perak. Alhamdulillah majlis kedua2 pasangan ini berjalan dengan lancar dan meriah. Kali nie aku nak post gambaq byk sikit, nak balas dendam sebab lama dah tak update blog.

a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a
a

p/s: Terima kasih kepada pasangan Anuar & Mazuani atas kerja korang, juga kepada Kak Long tuan rumah majlis perkahwinan meraka atas layanan yang baik sekali..

Wasalam

Aznizam Azmi | senseizam
+60134571623
MyEmail : bitzam@gmail.com
MyFlickr : http://www.flickr.com/photos/senseizam
YM : senseizam

Advertisements