Konsert DiRaja Simfoni Kasih | 25 April 2009

by senseizam

Salam,

Selesai tugasan aku, selama 3 hari bertugas semasa Konsert DiRaja Simfoni Kasih 2009 sempena Hari Keputeraan Sultan Pahang di Auditorium Darul Makmur RTM, Kuantan, Pahang. Nak tau apa tugasan aku?

aku bukanlah pemuzik, bukan penyanyi, bukan konduktor muzik mcm Ramli MS, bukan jurugambar, bukan penari mahupun penyanyi latar. Aku hanyalah seorang krew untuk konsert tersebut ataupun dlm bhs yg lebih sedap sikit adalah Team Produksi. Hehehe.

KDSK

Tugas aku uruskan flow keluar masuk penyanyi & penari. Nampak mudah tapi mencabar jugak, bukan calang2 tetamu kat depan tu yg tengok Sultan Pahang & orang kenamaan negeri Pahang.

Konsert ini adalah anjuran Jabatan Pelajaran Negeri Pahang, jadi yang terlibat seluruhnya dalam konsert ini dari penyanyi, pemuzik orkestra hinggalah team produksi adalah cikgu-cikgu dan pelajar sekolah. Malas lah nak cerita byk2 layan la gambaq yang sempat aku amik masa rehearsal & konsert berbekalkan nikon d60 & kit lens 18-55. Waktu konsert ada la skit aku sempat shoot itu pun waktu dah selesai konsert.

kdskkdskkdskkdskkdskkdskkdskkdskkdskkdsk

p/s: Salam perkenalan & Thank’s a lot untuk kwn2 baru aku geng2 cikgu muzik. Tak lupa untuk budak2 sekolah yg menyanyi & menari malam konsert tu, terima kasih atas kerjasama anda.

Wasalam.

Aznizam Azmi | senseizam
+60134571623
MyEmail : bitzam@gmail.com
MyFlickr : http://www.flickr.com/photos/senseizam
YM : senseizam

Advertisements